FileMaker Customer screen

Workshop management software

Beheer eenvoudig inschrijvingen, studenten, workshops & CRM in één centraal systeem.


Eenvoudig alle workshops, classes, communicatie & toelatingstappen van studenten inzichtelijk door één gebruikersvriendelijke workshop management systeem.

Vragen? Benieuwd naar de mogelijkheden van FileMaker voor uw workshops & classes? 035 77 30 111 -  [email protected]

Workshop management software

U heeft docenten, studenten en workshops, dit alles wilt u op gemakkelijke wijze kunnen beheren in een eenvoudig systeem.

Publiceer uw workshops op uw website en koppel inschrijvingen automatisch aan deze workshops in de workshop management software. Daarnaast bouwt u hoe langer u het systeem gebruikt een uitgebreide database op met cursisten.

Op deze manier is steeds beter een gerichte campagne te versturen voor nieuwe classes op basis van de voorgaande interesses.

Goed beveiligde cloud software

Eenvoudig overal uw systeem raadplegen in de FileMaker cloud of eigen beheer.

Mobiel & Crossplatform

Of u nu werkt met Mac, Windows of op de iPad log direct in.

Customizable

Mist u kenmerken die u graag wilt registreren? Voeg of laat ze eenvoudig toevoegen.

Integratie met bestaande systemen?

Koppel uw workshop management systeem eenvoudig met online diensten zoals MailChimpFileMaker workshop managament software

Henny Jurriëns Stichting

Opgericht in 1995 voor het aanbieden van open trainingen voor professionele dansers. De naamgenoot van de stichting was een van Nederlandse meest bekende en geliefde dansers.


Henny Jurriëns Stichting biedt zowel classiek ballet als moderne dans classes gedurende het hele jaar, gecombineerd met periodieke workshops gefocused op een specifieke stijl. HJS speelt een unieke rol in de freelance professionele dans community in Amsterdam en streeft naar een aanbod van kwalitatieve, stimulerende en uitdagende classes die worden geboekt door "studenten" over de hele wereld.

Inschrijvingen komen binnen in de Workshop management software via de formulieren op de website. Na een inschrijving wordt beoordeeld of iemand zijn CV voldoet aan de toelatingseisen. Het het doorlopen van een 6 tal statussen krijgt een student een bevestiging en wordt voor en tijdens het bezoek de financiële afwikkeling beheerd in FileMaker.

Waar voorheen de nodige excel & google spreadsheet lijsten geraadpleegd moesten worden om een duidelijk overzicht te krijgen van alle workshops & studenten worden deze eenvoudig inzichtelijk gemaakt door het FileMaker workshop systeem. Het huidige FileMaker systeem bespaart ons een hoop tijd waardoor wij met het zelfde aantal mensen met meer vertrouwen een steeds groter aantal workshops kunnen organiseren.Integratie met uw website

Importeer automatisch inschrijvingen in uw database rechtstreeks vanaf uw website.

Email Campagnes

Eenvoudig email campagnes versturen met Email Marketing leider MailChimp.

Snel doorzoekbaar

Vind eenvoudig direct de juiste studenten en workshops.

Aanpasbaar

Richt uw workshop database zo in dat deze het best past voor uw bedrijf.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie