FileMaker WebDirect

Apple's software platform voor het maken van

Benieuwd wat FileMaker WebDirect voor u kan betekenen?      [email protected] T: +31 035 77 30 111

FileMaker WebDirect

FileMaker WebDirect biedt een gebruiksersvriendelijk platform voor uw bedrijfstoepassing. Met WebDirect wordt uw interne app beschikbaar voor al uw gebruikers ongeacht de werklocatie voor zowel mobiel als de desktop/laptop.

Werkt u in een corporate omgeving waar het installeren van applicaties niet wordt toegestaan? Wilt u graag partners of klanten toegang geven tot een afgeschermd stuk van uw applicatie? Met WebDirect kunt u op een eenvoudige wijze toegang verlenen tot uw applicatie via de browser.  

Met WebDirect kunt u:
  • • Excel bladen als professionele apps aanbieden.
  • • Klanten toegang geven tot uw actuele voorraad.
  • • Klanten inzicht geven in de voortgang van uw project.
  • • Medewerkers eenvoudig uren laten registreren.
  • • Bestanden delen en ontvangen van freelancers.
  • • Dashboards presenteren aan de directie met de prestaties per afdeling.
  Contact ons

FileMaker = Crossplatform

Uw webapplicatie gebruiken op Mac, Windows, iPhone, iPad & Android devices.

Rapid Development

Layouts ontworpen in FileMaker worden één op één vertaald naar HTML5 webapps.

Push Technologie

WebDirect toont u altijd de meest recente gegevens zonder het herladen van de webapp.

Data Beveiliging

Uw webapplicatie voldoet aan de strengste eisen op het gebied van data beveiliging. Koppelen met OAauth 2.0, LDAP, Azure, Amazon & Google auth.

FileMaker WebDirect

Innovatieve webtechnologie van WebDirect stelt FileMaker-oplossingen direct beschikbaar in een webbrowser. Nieuwe functies zijn - onder andere - ondersteuning voor mobiele browsers op tablets en een volledig opnieuw ontworpen werkbalk voor mobiele apparaten.

Werk in uw FileMaker database volledig webbased zonder FileMaker Pro licenties. Stel: u heeft een wisselend aantal gebruikers door bijvoorbeeld freelancers waarvoor u geen licenties kunt aanschaffen. Of u wilt data in uw FileMaker database delen met klanten die niet over een FileMaker Pro licentie beschikken.

WebDirect biedt u de mogelijkheid om uw database of een onderdeel van uw database gemakkelijk via het web te publiceren. Zodra u een applicatie heeft ontwikkeld of laat ontwikkelen voor het web, loopt u de kans dat een grote diversiteit aan gebruikers met verschillende apparaten gebruik gaan maken van uw applicatie. Zo heeft de ene gebruiker een (gigantisch) 27 inch iMac scherm staan en de andere gebruiker een 13 inch MacBook. Door het grote verschil in de schermgrootte dient de applicatie rekening te houden met de verschillende configuraties, waardoor de gebruikerservaring hetzelfde blijft onafhankelijk van de scherm grootte.

Door gebruik te maken van HTML5 kunt u direct bestanden van uw desktop op de webdirect pagina slepen, waarna deze geüpload worden en toegankelijk zijn in uw FileMaker database. FileMaker lay-outs kunt u opmaken zoals u dat gewend bent, zonder dat u kennis dient te hebben over HTML5. Hierna kunt u direct de lay-out via het web aan uw gebruikers aanbieden.

FileMaker als WebApplicatie

Deel gegevens via een combinatie van FileMaker Web. Dit kan een integratie met uw bestaande website zijn of het kan gaan om een nieuwe website. U kunt uw huidige gebruikers laten inloggen op een afgeschermd gedeelte van uw database, die zij via de WebDirect kunnen inzien. Het is daarnaast ook mogelijk om gegevens uit te wisselen met de gebruikers. U kunt aan de volgende voorbeelden denken:

  • • Opdrachten laten plaatsen via uw FileMaker web oplossing
  • • Integreren van uw lead- en prospect aanvragen in uw FileMaker web oplossing
  • • Ontvangen van support tickets via uw FileMaker web oplossing

Anders dan bij standaard software producten, is bij maatwerk software uw organisatie volledig leidend. Een zeer krachtig concept in tegenstelling tot vele bestaande software producten waar uw organisatie zich dient te conformeren aan een bepaalde werkwijze.

Maatwerk software van Kempen Automatisering is 100% toegesneden op uw organisatie waardoor er altijd software oplossingen worden ontwikkeld die volledig aansluiten op uw specifieke processen, wensen en eisen. Hierdoor beschikt u over een ongekende mate van flexibiliteit.

FileMaker WebDirect

WebDirect voorbeeld cases

Kempen Automatisering heeft FileMaker op ontzetten veel manieren ingezet.
Wilt u meerinzicht in uw verkopen, collectiebeheer overzichtelijk maken, automatisch orders verwerken, rapportages eenvoudig weergeven of uw projecten beter beheren?

Onze werkwijze biedt altijd een oplossing op maat.
Meer over onze werkwijze

Sales & Relatie beheer

Al uw relatiebeheer gegevens op één plek staat garant voor uw eigen FileMaker ‘Sales Machine’.

Planning

Wilt u een beter inzicht in uw planning?

Project management

Wilt u meer grip op uw projecten? Ook wij doen onze projecten ondersteund door FileMaker

Document beheer

Geen rondzwervende copietjes één database voor de juiste personen toegankelijk

Order verwerking

Een professionele database, geen huis tuin en keuken excel wij kunnen het iedereen aanbevelen.

Workflow management

Support de medewerkers met de juiste tools iedere stap in het proces.

Calculatie software

Sneller een kwalitatief en eenduidig antwoord op de vraag van de klant in een mooie vormgeving.

Dashboards

Inzicht in complexe data vraagstukken in een gebruikersvriendelijk jasje

Sparren? Heeft u een WebDirect app nodig? Neem contact op met onze specialisten.  [email protected] T: +31 035 77 30 111
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie