FileMaker Customer screen

Collectiebeheer

Beheer eenvoudig uw kunst collectie met FileMaker collectie beheer.


Heldere database software voor uw galerie, exposities, kunsthandel of inkoop/verkoop organisatie. Voorzie uw klant snel en eenvoudig van de juiste gegevens en uitdraaien op Mac, Windows & iPad.

Vragen? Benieuwd naar de mogelijkheden van FileMaker voor uw collectiebeheer? 035 77 30 111 -  [email protected]

Collectiebeheer software

Een FileMaker database stelt u in staat om eenvoudig een uitgebreid profiel van kunstenaar, periodes, stijlen, materiaal eigenschappen en prijzen op te bouwen.

Noteer uw klant gegevens inclusief intresse gebieden om deze eenvoudig terug te vinden en op te volgen bij de aankoop van nieuwe stukken.

Goed beveiligde cloud software

Eenvoudig overal uw systeem raadplegen in de FileMaker cloud of eigenbeheer.

Mobiel & Crossplatform

Of u nu werkt met Mac, Windows of op de iPad log direct in.

Customizable

Mist u kenmerken die u graag wilt registreren? Voeg of laat ze eenvoudig toevoegen.

Integratie met bestaande systemen?

Koppel uw collectie beheer systeem eenvoudig met online diensten zoals MailChimpKempen Automatisering is vanaf de oprichting in 2000 nauw betrokken geweest bij software project in de kunst wereld. Voor meer informatie bekijk onze FileMaker Customer story.Example UI Collectie beheer database

Frans Jacobs

Als de collecties niet in FileMaker stonden, zouden de medewerkers van de galerie niet werken zoals ze nu gewend zijn. Informatie over kunstwerken uit de collecties is met een druk op de knop paraat en in de gewenste vorm uit te printen of door te sturen via e-mail.


Men is geen zeeën van tijd kwijt met zoeken naar essentiële stukken, het uittikken of afdrukken van lijsten. Van Harn: “Dankzij de toepassing in FileMaker is onze manier van werken heel direct geworden. We kunnen al overzichten maken en toesturen terwijl we een klant aan de lijn hebben. We kunnen ook veel makkelijker en in weinig tijd informatie over de collecties opzoeken. Voor ons vak is dat dankbare tijdwinst waarmee we ons professioneel onderscheiden.”

De QR-code. “Van alle kunstwerken die wij op het web hebben staan, zetten wij de URL in de database. Daaruit wordt in FileMaker een QR-code gegenereerd voor informatiekaarten die ondermeer op beurzen worden gebruikt.

De complete collecties via een iPad, zowel online als offline, op beurzen en tentoonstellingen getoond kunnen worden. Geïnteresseerde kopers kunnen uit deze applicatie direct een informatiebestand toegestuurd krijgen per e-mail. Dit gaat snel, soepel en zonder moeite.Integratie met uw website

Publiceer collectie items op uw website.

Email Campagnes

Eenvoudig email campagnes versturen met Email Marketing leider MailChimp.

Snel doorzoekbaar

Vindt eenvoudig direct de juiste kunstenaars & kunstwerken.

Aanpasbaar

Richt uw collectie database zo in dat deze het best past voor uw bedrijf.


Collectiebeheer software

Eenvoudig aanvullend informatie tonen op de iPad.

Altijd de informatie van uw collectie bij de hand, beheer afbeeldingen beschrijvingen certificaten en documenten omtrent uw collectie.

FileMaker biedt in een oogopslag een overzicht van alle aangekochten kunstwerken en maakt het beheren van de kunstcollectie eenvoudig en efficiënt.

FileMaker Customer collectie beheer database screen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie