Samenwerking vanaf dag één

Wij ondersteunen u in ieder onderdeel van uw software project van kop tot staart.
Advisering, ontwerpen, vormgeving, architectuur en training van gebruikers.
Wij doen het al 15 jaar.

Killer webapp voor uw bedrijf laten ontwikkelen?

Unieke aanpak

Wat voor bedrijf u ook heeft en hoe complex uw bedrijfsactiviteiten ook zijn, wij zorgen ervoor dat IT-structuren makkelijk in uw bedrijfsprocessen worden geïntegreerd. Dit doen wij met FileMaker Pro en Ruby on Rails.

Kempen Automatisering heeft zich sinds 1999 gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software op basis van FileMaker Pro. Vanaf 2002 behoort Kempen Automatisering bij de FileMaker Business Alliance, een alliance van bedrijven die nastreeft maatwerk software van hoge kwaliteit te ontwikkelen.

In 2012 is aan ons het hoogst haalbare toegekend door FileMaker USA: Platinum certificering. Hiermee bewijzen wij de kwaliteit van onze werkwijze en geleverde maatwerk software. Kempen Automatisering ontwikkelt voor een groot aantal sectoren en branches zoals: Health, Private Finance en de Desktop Publishing sector.

Uw wensen en ideeën als uitgangspunt

Wij leggen geen system op uw bedrijf dient als uitgangspunt

De essentie

Geen 1000 functies die niet gebruikt worden, maar alleen die functionaliteit die echt een verschil maakt.

Uitgebreide toolbox

Modulaire onderdelen die voorkomen dat het wiel alsmaar opnieuw uitgevonden moet worden.

All-in-one

Integreer bestaande applicaties en voorkom dubbelwerk.

Tailor made

Onze ontwikkelaars zijn in staat om in korte tijd tot de essentie te komen. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en in de processen die de app moet ondersteunen. Dit doen wij door een serie van sessies waarin zo veel mogelijk kennis wordt overgedragen tussen alle partijen.

Hierdoor werken wij naar een eindproduct toe, dat aansluit op uw bedrijf en uw manier van werken. Hierdoor zullen nieuwe systemen veel beter ontvangen worden door gebruikers.

Design

Het ontwerpen van de database structuur & Interface design.

Build

Ontwikkelen van de software op basis van de structuur & design.

Monitor

Monitoren van het gebruik & de performance van de applicatie.

Improve

Op basis van het gebruik en de nieuwe wensen worden nieuwe wensen verdeeld over iteraties.

Uw FileMaker project een succes

Wij benaderen iedere project op een unieke manier.
Zo is het ene project "mobile first" van het begin en het andere project meer gericht op het verwerken van grote hoeveelheden documenten.

Aan de hand van een kennismakings gesprek krijgen wij een beter beeld en kan het project beter vorm krijgen. Op basis van het soort project richten wij onze teams en planning in. Over het algemeen zien wij de volgende stappen graag terug komen. Geen burocratisch process maar een duidelijk stappen plan om tot een mooi product te komen.

FileMaker Pro is de techniek die Kempen Automatisering inzet om maatwerk software te ontwikkelen. FileMaker Pro wordt geroemd om zijn Rapid Application Development eigenschappen. Hierdoor kunnen ontwikkelaars in een veel kortere doorlooptijd resulaat leveren dan bij traditionele ontwikkel platformen.


Kempen Automatisering - FileMaker Maximus Leegstand beheer, dashboard & iPhone app

 1. Vrijblijvende kennismaking

  In deze eerste kennismaking wordt gepresenteerd wat de mogelijkheden zijn in FileMaker Pro 16 en kunnen de wensen in grote lijnen doorgenomen worden.

 2. Functioneel ontwerp / Budgetering

  In deze sessie(s) bespreken wij de wensen in meer detail, waarin de tabellen, velden en relaties tussen de tabellen worden gedefinieerd. Op deze manier krijgen onze ontwikkelaars een goed beeld met welke data gewerkt gaat worden Op basis van de voorgaande sessies en onze ervaring wordt een inschatting gemaakt voor het benodigde budget.

 3. UX/UI Design

  Onze interface designers komen met een voorzet hoe de applicatie er uit kan komen te zien. Hierdoor krijgt de opdrachtgever en de eindgebruiker direct een concreet beeld van de ‘look en feel’ van de applicatie.

 4. Ontwikkeling

  Onze ‘senior developers’ ontwikkelen op basis van FileMaker de applicatie volgens een prioriteit in de overeengekomen functionaliteiten. Op deze manier worden de belangrijkste punten het eerst afgerond, waardoor uw bedrijf in korte iteraties de applicatie in gebruik kan nemen.

 5. Productie

  Uw FileMaker omgeving wordt op een beveiligde manier ingericht waardoor uw bedrijf via de Cloud kan werken met uw FileMaker applicatie.

 6. Doorontwikkeling & Onderhoud

  ‘Updates en upgrades’ worden in overleg uitgevoerd. Nieuwe wensen worden geïnventariseerd en in een nieuwe iteratie of project ontwikkeld.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie