Ruby on Rails

Krachtig framework voor het maken van moderne web applicaties.


Ruby wordt gebruikt bij zeer succesvolle startups & bedrijven zoals; Groupon, Bloomberg, HULU, AirBNB, Shopify, Soundcloud, Basecamp, Github, Kickstarter.

Rails inzetten voor uw idee?

Ruby on Rails

Ruby on Rails stelt ontwikkelaars van Kempen Automatisering in staat om hoge kwaliteit webapplicaties te ontwikkelen.

Rails richt zich op de productiviteit van de ontwikkelaar. Met een set aan conventies komt het ontwikkel process van een WebApplicatie in een stroom versnelling.

Meer dan 4500 programmeurs helpen actief mee om Ruby on Rails naar een hoger niveau te tillen met continue verbeteringen in de core. Daarnaast is er een levendige community in de Ruby gems, de appstore van Ruby on Rails. Ontwikkelaars die een specifieke uitdaging willen oplossen kunnen beproefde bouwstenen (gems) gratis inzetten voor hun project. Er zijn nu ongeveer 100.000 gems beschikbaar maar er komen er gemiddeld elke dag 50 nieuwe bij. Hiermee wordt voorkomen dat het wiel opnieuw moet worden uitgevonden.

In 2008 is Ruby on Rails opensource gemaakt door David Heinemeier Hansson. Hij is de oprichter van de immens populaire "SAAS project management tool": Basecamp. Inmiddels worden er meer dan 10 miljoen projecten gemanaged in Basecamp door meer dan 15 miljoen actieve gebruikers.

Geen licentie kosten

Ruby is ontwikkeld in 1993 door (Matz) Yukihiro Matsumoto, waarbij hij vanaf dag één voor ogen had om het de programmeur zo makkelijk mogelijk te maken om hoge kwaliteit software te schrijven.

Community

Meer dan 2,5 miljoen keer gedownload, draaien er een groot aantal bedrijven op Ruby on Rails. Hiemee biedt Rails een "battle tested", stabiel en volwassen fundament.

Cross platform

Uw Ruby on Rails applicatie is bruikbaar op Windows, Mac en mobiele devices en is niet gebonden aan één platform.

Modern

Automatisch mee schalende cloud infrastructuur en low maintenance technisch applicatiebeheer, perfect voor moderne software oplossingen & bedrijven.

FileMaker Customer screen

Ambitieuse plannen?

Ruby is een krachtige, elegante en breed inzetbare ontwikkeltaal. Ze maakt webapplicaties, tools, batches, reports en zorgt voor uitwisselingen tussen systemen.


Ruby wordt gebruikt bij zeer succesvolle startups & bedrijven zoals; Groupon, Bloomberg, HULU, AirBNB, Shopify, Soundcloud, Basecamp, Github, Kickstarter.

Ruby Association Certified


Ruby Programmer Silver version 2.1 Demonstrating the skill and knowledge on the background, grammar, classes, objects, and standard libraries of Ruby.

Korte iteraties


Perfect voor de Agile manier van werken, werk in korte iteraties om tot hoge kwaliteit producten te komen.

Schaalbare Cloud oplossingen


Begin bescheiden en schaal (volledig automatisch) op indien u meer gebruikers krijgt.

DevOps,
low maintenance


Door het automatiseren van triviale onderhoudstaken & implementaties kan de ontwikkelaar zich richten op één ding. Mooie software ontwikkelen.

Web Applicatie laten ontwikkelen?

Wij benaderen iedere project op een unieke manier. Zo is het ene project "mobile first" (gericht op smartphones / tables) van het begin en het andere project meer gericht op het verwerken van grote hoeveelheden data.

Aan de hand van een kennismakingsgesprek krijgen we een goed beeld en kan het project vorm krijgen. Op basis van het soort project richten wij onze teams en planning in. Vervolgens maken we een duidelijk stappenplan om tot een mooi product te komen.

Onze aanpak
  1. Vrijblijvende kennismaking

    Wij verkennen samen uw wensen.

  2. Vormgeving

    Onze senior ontwikkelaars ontwikkelen op basis van FileMaker de applicatie volgens een slimme prioriteit in gewenste functionaliteit.

  3. Ontwikkeling

    Op deze manier worden de belangrijkste punten het eerst afgerond waardoor uw bedrijf in korte iteraties de applicatie in gebruik kan nemen.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie