FileMaker Customer screen

Ruby Certified Developer

Ruby is een open-source programmeertaal met een zeer uitgebreid ontwikkel platform en een sterke focus op
beheersbaarheid, elegantie & productiviteit voor de programmeur.


Kempen Automatisering zet Ruby in voor het ontwikkelen van slimme software oplossingen, cloud oplossingen, webapplicaties en
integratie tools.

FileMaker Customer screen

Ambitieuse plannen?

Ruby is een krachtige, elegante en breed inzetbare ontwikkeltaal. Ze maakt webapplicaties, tools, batches, reports en zorgt voor uitwisselingen tussen systemen.


Ruby wordt gebruikt bij zeer succesvolle startups & bedrijven zoals; Groupon, Bloomberg, HULU, AirBNB, Shopify, Soundcloud, Basecamp, Github, Kickstarter.


Ruby inzetten voor uw project?

Meer info over onze aanpak

Ruby Association Certified


Ruby Programmer Silver version 2.1 Demonstrating the skill and knowledge on the background, grammar, classes, objects, and standard libraries of Ruby.

Korte iteraties


Perfect voor de Agile manier van werken, werk in korte iteraties om tot hoge kwaliteit producten te komen.

Schaalbare Cloud oplossingen


Begin bescheiden en schaal volledig automatisch op indien u meer gebruikers krijgt.

DevOps,
low maintenance


Door het automatiseren van triviale onderhoudstaken en implementaties kan de ontwikkelaar zich richten op één ding: mooie software ontwikkelen.

Waarom Ruby?

Uitstekende performance voor onze klanten met een sterke nadruk op productiviteit dat is de rede dat onze ontwikkelaars weglopen met Ruby.

Volwassen: Ruby is een volwassen en robuust battle tested platform.
Flexibel: Doordat Ruby ontwikkeld is met de productiviteit van de ontwikkelaar als hoofddoel, kan deze zich vanaf dag één focussen op het ontwikkelen van hoge kwaliteit software.
Connectiviteit: Maakt eenvoudig connecties met een breed scala aan data bronnen zoals, Postgres, NoSQL & API's.
Community: Een grote groep toegewijde ontwikkelaars helpt elkaar met het continue verbeteren van Ruby als platform.
Modern: Korte iteraties door het inzetten van Agile technieken, waardoor uw project sneller voortgang boekt.
Geen licentie kosten: Of u nu tien of duizend gebruikers heeft, Ruby is gratis en open-source. Begin met minimale server infrastructuur om tegen geringekosten live te kunnen. Schaal op als het gebruik toe neemt.

 

Elegant & Veelzijdig

Ruby is ontwikkeld in 1993 door (Matz) Yukihiro Matsumoto, waarbij hij vanaf dag één voor ogen had om het de programmeur zo makkelijk mogelijk te maken wat betreft het schrijven van hoge kwaliteit software.

Actieve community

Meer dan 100.000 Powerful RubyGems stelt Ruby ontwikkelaars in staat om eenvoudige blokken functionaliteit te gebruiken voor uw project.

Populair Web Applicatie Framework

+5 miljoen downloads van Ruby on Rails het populaire framework voor het bouwen van WebApplicaties gebruikte door s'werelds grootste web giganten.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie