ledenadministratie filemaker

Ledenadministratie software

Gebruikersvriendelijke software voor het beheren van uw leden.


Krachtige ledenadminstratie software voor stichtingen & organisaties op maat op basis van uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ledenadministratie software voor uw organisatie?

Vragen? Benieuwd naar de mogelijkheden van een FileMaker Ordermanagement software? 035 77 30 111 -  [email protected]

Ledenadministratie software

Ongeacht uw type stichting of organisatie Kempen Automatisering zorgt voor een oplossing op maat gebaseerd op onze ledenadministratie software.

Beheer diverse lidmaatschappen gekoppeld aan diverse soorten contributie en betalingen. Importeer uw bank gegevens voor automatische verwerking van de betalingen van de contributies zonder afzondelijke kosten per transactie.

Verstuur eenvoudig professionele email of papieren mailings gebruikmakend van de marktleiders in het versturen van email campagnes. Kempen Automatisering is naast Platinum FileMaker Partner ook MailChimp Expert & Integration partner. Daarnaast kunt u al uw gegevens exporteren naar excel, csv & xml.

Goed beveiligde cloud software

Eenvoudig overal uw systeem raadplegen in de FileMaker cloud of eigen beheer.

Mobiel & Crossplatform

Of u nu werkt op Mac, Windows of op de iPad log direct in.

Customizable

Mist u kenmerken die u graag wilt registreren? Voeg of laat ze eenvoudig toevoegen.

Ontvang automatisch aanmeldingen

Krachtige online formulieren waarbij aanmeldingen direct in uw database ter controle toegevoegd worden.ledenadministratie software voorbeeld

Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen. (NAV)

De Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen is een platform van wetenschappelijk opgeleide voedingskundigen in Nederland.


Het doel van de vereniging is het profileren van de voedingswetenschappen in het belang van de volksgezondheid. De NAV beheert de leden, contributies & betalingen volledig in het FileMaker systeem van Kempen Automatisering, daarnaast wordt een select deel van deze informatie aangeboden op de publieke website van de NAV waar bezoekers duidelijk inzicht hebben in de leden.


Integratie met uw website

Importeer automatisch inschrijvingen in uw database rechtstreeks vanaf uw website.

Email Campagnes

Eenvoudig email campagnes versturen met Email Marketing leider MailChimp

Snel doorzoekbaar

Vindt eenvoudig direct de juiste leden en profielen.

Aanpasbaar

Richt uw ledenadministratie software zo in dat deze het best past voor uw bedrijf.


FileMaker Ledenadministratie software

Een duidelijk overzicht van uw huidige en voormalige leden?

Met FileMaker Ledenadministratie software Kempen Automatisering kunt u direct zoeken op relevante facetten. Zoek eenvoudig op een combinatie van alle kenmerken die u heeft vastgelegd van uw leden en leden eigenschappen.

Plot eenvoudig uw leden op een kaart om een duidelijk geografische verdeling te zien. Daarnaast kunt u eenvoudig rapportages omtrent het verloop, nieuwe aanmeldingen, contributie, betalingen en verwachte inkomsten genereren.

ledenadministratie software voorbeeld 2
FileMaker ledenadministratie software

Leden beheer

Koppel uw bank gegevens aan uw ledenadministratie systeem

Eenvoudig bank transacties verwerken om inzichtelijk te maken welke leden achterlopen met betalingen. Verstuur eenvoudig herinneringen en rapportages voor de penningmeester.

Een ledenadministratie systeem gebaseerd op Apple’s dochter FileMaker biedt een grote mate van flexibiliteit en gemak. Heeft u bijzonderheden die u graag wilt bij houden voor uw stichting? laat het ons weten.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie