FileMaker Template

2018-12-07
| |

Staat u op het punt om met FileMaker database te beginnen?

Dan kan het lonen om gebruik te maken van een FileMaker template. Een template kan als basis diennen voor een nog te ontwikkelen database. Kempen Automatisering biedt u gratis een Filemaker template die ook op de iPad werkt. Een voorbeeld van een gratis en open source FileMaker template is FM KickStart. Dit is een FileMaker template wat volledig aan te passen is aan uw wensen. Alle scripts layouts en modules zijn volledig inzichtelijk.

FM KickStart

Download ons gratis en Opensource FileMaker template

Voordelen van een FileMaker template

Een FileMaker template biedt een fundament waarop gemakkelijk doorgebouwd kan worden. FM KickStart biedt een volwassen collectie functies en modules. Hierdoor kunnen ontwikkelaars zich direct richten op het ontwikkelen van software oplossingen die volledig aansluiten op uw specifieke processen, wensen en eisen.

Een FileMaker template stelt ontwikkelaars in staat om de kostbare uren te spenderen aan het bouwen van nieuwe modules & functionaliteit in plaats van telkens het wiel opnieuw uit te vinden. Met een goede FileMaker template beschikt u direct over een verzorgde layout zonder hier onnodig veel tijd aan kwijt te zijn. FM KickStart biedt de volgende standaard functionaliteit:

  • Beheer relaties & bedrijven in de CRM module
  • Gemakkelijk uw facturen beheren
  • Voeg direct uw huisstijl toe aan uw facturen
  • Beheer al uw documenten met FM KickStart

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie