FileMaker Pro 16

2018-12-07
| |

FileMaker Pro 16 Nieuw!

Ontwikkel uw applicaties voor Mac, Windows & mobiel FileMaker Pro 16 is de nieuwste editie van de desktop client van het FileMaker 16 platform. Met FileMaker Pro 16 kunnen ontwikkelaars eenvoudig crossplatform applicaties ontwikkelen die uw organisatie voorzien van de informatie behoefte. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan: orderverwerking, voorraadbeheer, collectiebeheer, Relatie beheer, CRM & Sales management. Met FileMaker Pro 16 heeft een de benodigde tools in handen om een applicatie te laten ontwikkelen toegespitst op uw bedrijf.

Kempen Automatisering helpt klanten al meer dan 15 jaar succesvol door het inzetten van FileMaker bij de volgende uitdagingen * Inefficiënte processen * Verspreide informatie over meerdere apps * Verouderde systemen * Starre technologie * Dure en complexe tools

FileMaker Pro 16

Eén gebruikers vriendelijke platform voor uw bedrijfs toepassing. FileMaker Pro 16 biedt een zeer volledige ontwikkelomgeving voor het beheren van data, in FileMaker tabellen, scripts om uw business rules vast te leggen en layouts om deze gegevens in een gebruikersvriendelijke omgeving aan te bieden voor op de desktop, mobiel en op het web.

Nieuwe mogelijkheden in FileMaker Pro 16

Het dochter bedrijf van Apple stelt ontwikkelaars nog beter in staat om mooie moderne software applicaties te ontwikkelen met FileMaker Pro 16. Oplossingen die veilig en snel in de cloud kunnen draaien in een gebruikersvriendelijk jasje. Aanvullende Encryptie mogelijkheden stellen bedrijven in staat om conform de laaste standaard bedrijfsdata op te slaan.

  • Cards, Een nieuwe stijl voor het presenteren van screentake overs/expose
  • Support voor Single Document Interface (SDI) op Windows voor een native desktop ervaring
  • Efficienter Wan performance: werk sneller met u database via de cloud
  • Enhanced Data Viewer: Verbeterde debug & test inzage in uw applicatie.
  • Layout objects window: Beter beheer voor complexe interface layouts
  • JSON functions: Eenvoudig parsen & genereren van JSON berichten voor vergaande integratie mogelijkheden
  • cURL options: Meer opties voor communicatie met andere toepassingen
  • OAuth 2.0 support: Gebruik uw Office 365, Google of Amazon authenticatie voor uw database.
  • Tableau: Maakt gebruik van Tableau voor het genereren van geavanceerde rapportages

Applicatie laten ontwikkelen? Kempen Automatisering heeft door 15 jaar ervaring een project aanpak ontwikkeld om tot een succesvol eindresultaat te komen. * Vrijblijvend gesprek: In deze eerste kennismaking wordt gepresenteerd wat de mogelijkheden zijn in FileMaker Pro 16 en kunnen de wensen in grote lijnen doorgenomen worden. * Functioneel ontwerp: In deze sessie(s) bespreken wij de wensen in meer detail, de tabellen, velden en relaties tussen tabellen worden gedefinieerd. Op deze manier krijgen onze ontwikkelaars een beter beeld met welke data gewerkt gaat worden Begroting: Op basis van de voorgaande sessies en onze ervaring wordt een inschatting gemaakt voor het benodigd budget. * UI/UX design: Onze interface designers komen met een voorzet hoe de applicatie er uit kan komen te zien. Hierdoor krijgt de opdrachtgever en de eindgebruiker direct een concreet beeld van de look & feel van de applicatie. * Ontwikkeling: Onze senior ontwikkelaars ontwikkelen op basis van FileMaker de applicatie volgens een prioriteit in de overeengekomen functionaliteiten. Op deze manier worden de belangrijkste punten het eerst afgerond waardoor uw bedrijf in korte iteraties de applicatie in gebruik kan nemen. * Productie: Uw FileMaker omgeving wordt op een beveiligde manier ingericht waardoor uw bedrijf via de Cloud kan werken met uw FileMaker applicatie Doorontwikkeling: Nieuwe wensen en ontwikkelingen worden geïnventariseerd en in een nieuwe iteratie/project ontwikkeld.

FileMaker 16 Vormgeving

De gebruikersvriendelijke drag&drop interface van FileMaker Pro 16 stelt al meer dan 30 jaar gebruikers in staat om Apps & databases te ontwikkelen voor een breed scala aan informatie behoeftes. Of het nu gaat om een beter beeld te krijgen van de sales processen binnen een bedrijf of om eenvoudig orders & facturen te genereren, met FileMaker Pro 16 kan een bedrijf een oplossing vinden op maat. Heeft u eerder met FileMaker 16 gewerkt? Dan zijn dit de nieuwe mogelijkheden waar onze ontwikkelaars het meest blij van worden:

Card Windows, ook wel bekend als overlays geeft een Native App ervaring voor het tonen van nieuwe windows. Regio registratie, werk met Apple's iBeacons of Geofence functionaliteit om scripten te triggeren op bepaalde fysieke locaties Handtekening, Nog eenvoudiger met digitale handtekeningen werken. Single Document Interface, Geef gebruikers onder Windows de ervaring die zij gewend zijn van native Windows Applicaties Genereer PDF's server sided, nu ook via WebDirect Uitgebreide animatie opties voor iPhone & iPad Apps in FileMaker

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie