FileMaker 16

2018-12-07
| |

FileMaker 16 Nieuw!

Bouw maatwerk apps voor iPad, iPhone, Windows, Mac & Web Voor bedrijven & non-profits betekend FileMaker 16 een scala aan nieuwe mogelijkheden over de gehele productlijn. FileMaker 16 stelt u in staat om uw contacten, voorraad, projecten en al uw gegevens te beheren in een gebruikersvriendelijke interface. In deze serie pagina's zetten onze specialisten de grootste verbeteringen & veranderingen voor u uiteen. De FileMaker specialisten van Kempen Automatisering maken dagelijks gebruik van het FileMaker Platform en beschrijven voor u de belangrijkste nieuwe toevoegingen per product type.

FileMaker Pro 16

Creëer razendsnel moderne en beveiligde FileMaker Apps met een native ervaring op ieder platform; Mac, Windows, iPhone, iPad & het Web. FileMaker 16 introduceert een aantal langverwachte verbeteringen waar uw bedrijf direct gebruik van kan maken.

FileMaker Pro Advanced 16

Handige ontwikkel functies die het leven van de FileMaker ontwikkelaar makkelijker maken en tijd besparen. Debuggen, testen & interface design wordt in deze versie steeds eenvoudiger waardoor de kwaliteit van uw toepassingen toeneemt. Creëer moderne Apps & Applicaties die gebruik maken van de laatste beproefde technieken en interface mogelijkheden.

FileMaker GO 16

Evenaart steeds beter een native gebruikers ervaring, integreer met iBeacons, GPS.

FileMaker WebDirect 16

Toename in de snelheid & schaalbaarheid van WebDirect betekent dat FileMaker WebDirect verder op schaalt met de ambities van uw Applicatie. WebDirect vertaalt uw Applicatie live naar een HTML5 applicatie waardoor iedere gebruiker met een browser uw applicatie kan gebruiken.

FileMaker Server 16

FileMaker Server is de toegewezen plek voor het draaien van uw FileMaker applicatie. Door het toevoegen van nieuwe beveiligingsmaatregelen en integratie mogelijkheden kunt u voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging en integratie.

FileMaker 16 Platform

Het FileMaker 16 platform biedt een serie producten die elkaar perfect aanvullen, in een serie van 4 pagina's zoomen onze FileMaker specialisten in op iedere specifiek product.

FileMaker 16 Data Beveiliging

Het dochter bedrijf van Apple stelt ontwikkelaars nog beter in staat om mooie moderne software applicaties te ontwikkelen met FileMaker 16. Oplossingen die veilig en snel in de cloud kunnen draaien in een gebruikersvriendelijk jasje. Aanvullende Encryptie mogelijkheden stellen bedrijven in staat om conform de laatste standaard bedrijfsdata op te slaan.

Gebruik OAuth voor externe verificatie providers of integreer met uw bestaande infrastructuur voor het verlenen van toegang tot uw FileMaker 16 gegevens. Beter inzicht in uw data encryptie door uitgebreide SSL certificaten weergaven Encryption at rest Bewaar uw gegevens volledig encrypted volgens de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens Sneller & eenvoudiger uw SSL certificaten bestellen middels de FileMaker store

FileMaker 16 Data integratie

Uw data bevindt zich niet op een eiland. Databases & Apps die zijn ontwikkeld in het FileMaker 16 platform kunnen verbonden worden aan diverse data bronnen binnen uw organisatie:

  • FileMaker Data API, benader uw FileMaker 16 data via een REST API. REST is de huidige standaard op het web als het gaat om communicatie tussen Apps, Websites & SAAS services. Kortom, maakt u gebruik van online tools voor uw Marketing, Sales, Boekhouding of andere toepassingen? Grote kans dat uw deze kunt laten koppelen aan uw FileMaker database.
  • Tableau Web Data Connector for FileMaker
 maakt uw FileMaker database direct compatible met Business Intelligence marktleider Tableau. Met Tableau heeft u een rijke omgeving voor geavanceerde reporting & analyses op uw FileMaker data.
  • JSON functies, Waar REST de absolute standaard is voor data uitwisseling is JSON een onlosmakelijk onderdeel van onze dagelijkse integratie werkzaamheden bij Kempen Automatisering. JSON in FileMaker 16 kan vergeleken worden met XML, een data format om gegevens uit te wisselen met andere systemen. JSON is echter een stuk verder te optimaliseren waardoor integraties sneller kunnen verlopen. Doordat deze functies in FileMaker 16 zelf beschikbaar zijn geworden is het minder snel nodig om andere technologieën te betrekken bij het bouwen van uw bedrijfs Apps. Hierdoor doet FileMaker nog beter waar het zo goed in is: bedrijven één platform aanbieden voor de hele informatie behoefte binnen een organisatie.

FileMaker 16 Vormgeving

De gebruikersvriendelijke drag&drop interface van FileMaker Pro stelt al meer dan 30 jaar gebruikers in staat om Apps & databases te ontwikkelen voor een breed scala aan informatie behoeftes. Of het nu gaat om een beter beeld te krijgen van de sales processen binnen een bedrijf of om eenvoudig orders & facturen te genereren, met FileMaker kan een bedrijf een oplossing vinden op maat. Heeft u eerder met FileMaker gewerkt? Dan zijn dit de nieuwe mogelijkheden waar onze ontwikkelaars het meest blij van worden:

  • Card Windows, ook wel bekend als overlays geeft een Native App ervaring voor het tonen van nieuwe windows.
  • Regio registratie, werk met Apple's iBeacons of Geofence functionaliteit om scripten te triggeren op bepaalde fysieke locaties
  • Handtekening, Nog eenvoudiger met digitale handtekeningen werken.
  • Single Document Interface, Geef gebruikers onder windows de ervaring die zij gewend zijn van native Windows Applicaties
  • Genereer PDF's server-sided, nu ook via WebDirect
  • Uitgebreide animatie opties voor iPhone & iPad apps in FileMaker

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie