COVID19

In deze onzekere tijd is het fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over uw software.
Wees gerust, de bedrijfsvoering van Kempen Automatisering gaat door.

Onze maatregelen

Wees gerust, de bedrijfsvoering van Kempen Automatisering gaat door, monitoring , failovers en backups, doorontwikkeling zijn allemaal operationeel en mochten er problemen zijn dan springen wij meteen in.

Projectoverleg, uitbreidingen, updates, verdere ontwikkeling van uw FileMaker database en het starten van nieuwe projecten: dit alles blijven wij doen - professioneel en op afstand.

Wij volgen de RIVM-richtlijnen en werken uitsluitend vanuit huis. Alle hiervoor benodigde tools zijn ook thuis volledig beschikbaar voor onze medewerkers via de cloud.

Heeft uw bedrijf door de COVID-19 te kampen met top drukte of verwacht u een golf van werk bij het opheffen van de maatregelen dan is dit een uitgelezen moment om uw systemen & applicaties te professionaliseren.

FileMaker Hosting

Draait uw FileMaker omgeving bij ons in de Kempen cloud, dan blijft deze gewoon functioneren zoals u gewend bent.

FileMaker ontwikkeling

Lopende projecten blijven doorlopen.

UI Design en Offertes

het opstarten van nieuwe projecten, ontwerpen en designs voor nieuwe databases worden remote doorgenomen en vervolgens verwerkt.

Bereikbaarheid

Wij zijn per mail & telefoon op dezelfde manier te bereiken.

Beter samenwerken op afstand

Momenteel zien wij een groeiende behoefte bij klanten om
beter in de cloud te willen samenwerken in de volgende vormen.

FileMaker in de Cloud


FileMaker Hosting kunnen wij rap opleveren indien een klant met haast naar de Cloud wil migreren. Iedereen logt vanuit huis in op de FileMaker database in zoals u gewend bent.

Meer over onze hosting

Digitaliseren & Automatiseren


Uw workflow verder digitaliseren & automatiseren zodat uw medewerkers en collega’s beter ondersteund worden in het samenwerken.

Meer over onze aanpak

Grip op projecten & financiën


Het ontwikkelen van een applicatie waardoor uw bedrijf sneller kan werken en grip houdt op de projecten/orders & financiën.

Lees meer over onze FileMaker Pro apps
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie